"MERENGUE WITH STEEL PAN"
http://www.youtube.com/watch?v=x2kHdWFM8h4

"MENDELSSOHN AND BACH WITH STEEL PAN"
http://www.youtube.com/watch?v=HsE6BfAzphQ

"FELIX GOES PHILHARMONIC"
http://nl.youtube.com/watch?v=F1GYFZZ-T0Y

Felix en Carool Walroud treden op bij het buiten "Iveke" te Wassenaar

Felix Walroud geeft concerten en vormt, met zijn echgenote Carool Eskes, een muzikaal duo op steeldrums. Tezamen zijn zij "Nos Dos"

Zij wisselen klassieke muziek af met Zuid-Amerikaans repertoire en opera stukjes, welke geliefd zijn bij velen.

Het duo gebruikt veel kamermuziek van oude meesters zoals Bach, Beethoven en Mozart, geschreven voor viool doch uitgevoerd op steeldrums.

Nos Dos treedt op te Antwerpen in het Crest Hotel

Zij treden op voor bedrijven in Nederland en België, spelen tijdens diners, op beurzen en andere gelegenheden, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat de muziek niet domineert!!

Nos Dos treedt op in Het Zwanenbroedershuis te 's- Hertogenbosch

Nos Dos bezit een eigen geluidsinstallatie en, indien nodig, rithmische begeleiding.Het Nos Dos duo speelt in De Bijenkorf te Den Haag

Indien U belangstelling hebt om dit duo voor een of andere gelegenheid te boeken, dan zal Carool, die de boekingen regelt, U gaarne te woord staan.

 

 

 

 

Felix Walroud

Felix Walroud, te Curaçao geboren op 25 Juni 1944, formeerde zijn eerste steelband op 13 jarige leeftijd met door hem vervaardigde steeldrums. Hij trad al spoedig op voor radio en televisie. Toen Felix 15 jaar was gaf hij al les aan de steelband van de Koninklijke Marine op Curaçao.
Op 20-jarige leeftijd kwam Felix, op aanraden van H.M. Koningin Juliana, naar Nederland waar hij met diverse groepen optrad en onderwijl een baan had. In 1979 ontmoette Felix de klassieke pianist Kees Eskes, die zijn zwager zou worden, in dit jaar begon hij zijn solo-loopbaan. Hij groeide uit tot een professioneel musicus, behaalde zijn diploma Docent Wereldmuziek, is bekend in "Hilversumse kringen", krijgt regelmatig aandacht van Radio & TV en verricht veel studio werk. Felix werkt o.a. als docent bij de steelband van het Nederlands Politie Orkest te Driebergen en is 10 jaar docent geweest bij de steelband van het Korps Mariniers te Rotterdam.

Felix geeft concerten en vormt, met zijn echgenote Carool Eskes, een muzikaal duo op steeldrums.

 

 

Carool is oorspronkelijk violiste. Het duo gebruikt veel kamermuziek van oude meesters zoals Bach, Beethoven en Mozart, geschreven voor viool doch uitgevoerd op steeldrums. Zij wisselen klassieke muziek af met Zuid-Amerikaans repertoire en opera stukjes, welke geliefd zijn bij velen. Zij treden op voor bedrijven in Nederland en België, spelen tijdens diners, op ambassades, beurzen, en andere gelegenheden, waarbij er rekening mee wordt gehouden dat de muziek niet domineert!! Ook treedt het duo op als intermezzo tijdens shows en dergelijke.

Nos Dos bezit een eigen geluidsinstallatie en wordt tevens, waar nodig, ritmisch begeleid.


Indien U belanstelling hebt om dit duo voor een of andere gelegenheid te boeken, dan zal Carool, die de boekingen regelt, U gaarne te woord staan.

Steelband NOS DOS
Boekingen en info:
Carool Walroud
Tel: 076-5420427  of  06 33 900 930
Email: walroud_923@hotmail.comGa naar de top van de pagina